Валери намаза покрай връзката си с Мария Бакалова  В актьорската

...
Валери намаза покрай връзката си с Мария Бакалова  В актьорската
Коментари Харесай

Гаджето му е холивудска звезда и го уреди да се снима в киното

Валери намаза около връзката си с Мария Бакалова 

В актьорската работа от много време се случва специалността да се предава по сексуален път, само че най-често става въпрос за дами, които влизат в киното около връзките си с известни мъже. В случая с Мария Бакалова обаче е противоположното. Покрай любовта си с нея гаджето й Валери Григоров се кани да става артист и към този момент се уреди с роля в сериала „ Съни бийч ” на Би Ти Ви. Валери взе ролята на избавител в настоящия трети сезон на „ Съни бийч ”. Снимките бяха предишното лято, откакто към този момент на всички места се беше разчуло, че има връзка с единствената номинирана за „ Оскар ” българка.

Влюбената Мария Бакалова стартира да води каскадьора по блестящи събития на киногилдията освен у нас, само че и зад граница, в това число в Холивуд, и той бързо натрупа връзки в средите. Ако не за Холивуд, контактите му се оказаха задоволителни, с цел да получи актьорски ангажимент у нас. Засега ролята му в „ Съни бийч ” не е огромна, само че, в случай че си разиграе картите, както би трябвало, най-вероятно ще бъде последвана и от други изяви пред камера.

Още преди да се разчуе за връзката му с Мария Бакалова, Валери не криеше, че има вкус към актьорската специалност. Малко преди да се запознае със звездата, синът на Мария Гроздева влезе в шоуто на Нова тв „ Игри на волята ” и стана много известен. Тогава той беше студент по право, само че намерено признаваше, че по-интересно му е киното. Към оня миг към този момент се изявяваше като каскадьор, само че ето, че едвам година откакто се залюби с известната актриса, към този момент може да се похвали с роля в известен сериал. Освен това, както е известно, той взе участие и в шоуто на Би Ти Ви „ Денсинг старс ”. По този метод огромните тв планове, в които е зает в рамките единствено за година и половина, стават три. На каскадьора ще му е мъчно да доближи професионализма, известността и триумфа на своята обичана, която се готви за актьорската си кариера още от дете, само че той има всички шансове да блесне най-малко колкото блестят сътрудниците му в танцовото шоу Виктор Стоянов и Папи Ханс, сиреч да е звезда в България. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР